Zeilvakantie in de Caribbean

Een of twee weken meezeilen langs de eilanden in het Caribisch gebied

zeilvakantie vanaf Grenada

7 Dagen/6nachten route: Grenada-Carriacou-Union Island-Mayreau-Tobago Cay's, Petit St.Vincent/Petit Martinique- Carriacou-Grenada

 

 

 

Na aankomst van uw vlucht gaan we naar de Horta die bij St. Georges voor anker ligt. De volgende morgen varen we dicht langs de kust van Grenada naar het zuster eiland Carriacou.

 

 

 

 

 

 

 

 

Na daar de nacht doorgebracht te hebben varen we in een klein uurtje  van Carriacou naar Union Island. Als we geankerd zijn heeft u ruim de tijd om het eiland te verkennen en een duik te nemen.

 

 

De volgende morgen varen we na het ontbijt naar het kleine eiland Mayreau waar we voor de lunch voor anker gaan bij het bounty strand.

 

 

Na de lunch varen we verder naar de Tobago Cay's   en kunt u aan het eind van de middag nog met de schildpadden zwemmen. 's Avonds hebben we een bbq aan dek onder de schitterende sterrenhemel. 

Deze dag heeft u volop de tijd om te snorkelen en nemen we u desgewenst mee voor een snorkel trip op het rif of u kunt genieten op een van de stranden op de eilanden.

 

 

 

 

 

Nu is de keus aan u, blijven we nog een extra dag op de Tobago Cay's of varen we na het ontbijt naar Petit St. Vincent waar we voor het werkelijk schitterende zandstrand voor anker gaan. 

 

 

De een na laatste dag dat u aan boord bent varen we na het ontbijt via Union Island naar Carriacou waar we rond de middag ankeren.  De volgende morgen gaan we vroeg weg en zeilen we terug naar Grenada.

 

Neem contact met ons op


 

 

 

 

 

 

 

 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

UA-17386200-1