Zeilvakantie in de Caribbean

Een of twee weken meezeilen langs de eilanden in het Caribisch gebied

Combineer uw zeilvakantie met duiken in het Caribisch gebied.

 

Wij kunnen u een unieke combinatie van een zeil en duikvakantie in het Caribisch gebied aanbieden.

Voor deze duikvakantie werken wij samen met de beste lokale duikscholen in Martinique, St. Lucia, St. Vincent, Bequia, Canouan en Carriacou.  Zij weten de mooiste plekken om te duiken

en kennen de plaatselijke onderwater wereld als hun broekzak.

Laatste duik nieuws: 2011/2012

 

 

Met ingang van het nieuwe seizoen (afhankelijk van het land)  in november 2010 of  januari 2011 is het op vele eilanden (zoals Grenada, Carriacou, St. Lucia etc.)  niet meer toegestaan te duiken zonder gebruik te maken van een lokale duikschool.

 

Er zijn boten die aanvankelijk goedkoop lijkende "all inclusieve" duikreizen (vanaf hun boot) aanbieden en hun gasten pas aan boord met deze nieuwe regel confronteren waardoor uw duikvakantie veel duurder uitvalt dan begroot.Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren op welke eilanden u kunt duiken en zo samen met u uw duikvakantie in het Caribisch gebied samen stellen.

 

 

 

 

 

 

 

Als u wilt duiken wordt u, in de meeste gevallen, van boord gehaald en teruggebracht. De kosten van het duiken varieren een beetje maar liggen zo tussen de 50 US$ en 75 US$.  De duikscholen waarmee wij samen werken hebben een eerste klas duikuitrusting voor u beschikbaar.

 

Voor de niet duikers, die eens een keertje willen duiken zijn er speciale introductie duikcursussen (een dag) mogelijk.

Heeft u interesse in een duikvakantie in het Caribisch gebied geef het dan tijdig aan, dan kunnen we, in overleg met u ons  vaarschema voor uw duikvakantie aanpassen.

Neem contact met ons op

 

 

UA-17386200-1