Zeilvakantie in de Caribbean

Een of twee weken meezeilen langs de eilanden in het Caribisch gebied

Kunnen kinderen mee op een vakantie aan boord van de Horta? 

 


Regelmatig krijgen we de vraag van ouders of het mogelijk is samen met hun (jonge) kinderen een zeilvakantie in de Caribbean te houden op de Horta en ons antwoord is JAZEKER is dat mogelijk.

Wij zijn de enige Nederlandse boot die in het Caribisch gebied een speciale kindvriendelijke zeilvakantie aanbieden. Uw kinderen kunnen in hun moedertaal met ons communiceren, hetgeen op andere (buitenlandse) schepen niet mogelijk is omdat deze een Duits, Frans of Engels talige bemanning hebben.

Het vlakke dek van de Horta is in combinatie met de hoge railing een uitermate geschikte speeltuin voor uw kroost.

 

Ook de stuurhut is een heerlijke schaduwrijke plek waar onder het varen vaak aan de grote tafel geknutseld wordt.

 

 

 

 

Lange vaartijden horen bepaald niet bij een kindvriendelijke zeilvakantie, daarom passen we de route aan.

We bezoeken de mooiste stranden van het Caribisch gebied waar uw kinderen zich absoluut zullen vermaken

 

Dit alles maakt de Horta een uitermate kindvriendelijke boot om uw zeilvakantie op te houden.


Gezinnen met twee of meer kinderen die hun zeilvakantie rechtstreeks bij ons boeken hebben, zonder opslag op het tarief,  de beschikking over de hele boot, er zijn dan geen andere gasten aan boord!

 Oppas is, in overleg, mogelijk (in de vorm van Lizzy)  dus u kunt rustig samen met Harm gaan snorkelen en het rif verkennen of in de avond samen met uw partner een pilsje op de kant gaan drinken terwijl Harm en Lizzy de zaak in de gaten houden.
Als u in de avond aan dek of in de stuurhut zit kunt u uw kinderen horen, u bent dus niet (zoals vaak in een hotel) aan uw hut gekluisterd.
 
 

Verzorging: als u uw zeilvakantie met kinderen bij ons boekt wordt het menu aangepast met gerechten die kindvriendelijk zijn, zoals het inmiddels beroemde broodje knak (worst) tussen de middag of een wentelteefje (weet u het nog?) bij het ontbijt.

Nog vragen?

 

 

 

UA-17386200-1